Siirry suoraan sisältöön

Padel Gents

Padel Ladies ry:n jäseneksi on ehtinyt liittyä useampi miespuolinen harrastaja. Sitäkin useampi miespelaaja on toivonut miehille vastaavaa toimintaa omalle paikkakunnalleen. Toiveisiin on nyt vastattu. Elokuusta 2022 alkaen yhdessä Padel-leidien kanssa toimii uusi Padel Gents -ryhmä.

Tämäkin toiminta käynnistyy Porvoosta, kuten leideilläkin. Ryhmää vetää Porvoon kokenein padel-valmentaja Mikael ”Miku” Toivonen yhdessä padel-kenttien puhelahjojen Tero Pirttimaan ja Janne Saarisen kanssa.

Järjestämme näiden puuhamiesten ja muiden Padel Gentsien kanssa Itä-Uudenmaan padelliigan ja muita tapahtumia harrastajille aloittelijoista kilpatason pelaajiin.

Samalla edullisella 10 euron vuosittaisella jäsenmaksulla pääsee osallistumaan miehille suunnattuihin tapahtumiin, nauttimaan samoista jäseneduista ja liittymään Padel-liiton jäsenseuraan ja pelaamaan Padel Gentsin edustajana.

Tutustu jäsenetuihin osoitteessa padelladies.fi/jasenedut.

Lisätietoja: Mikael ”Miku” Toivonen, Tero Pirttimaa tai hallituksen jäsenet Janne Lassila, Samuli Pekkalin tai Janne Saarinen