Siirry suoraan sisältöön

Jäsenedut

Tälle sivulle kokoamme ohjeet Padel Ladies ry:n jäseneduista sekä niihin liittyvistä etukoodeista ja käytännöistä. Nämä edut ovat vain yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa. Liity jäseneksi.

Jäsenedut lyhyesti 10 € vuosimaksua vastaan:

  • Huimat 30 € klubirahaa porvoolaisille halleille: 10 € Tarmola Padeliin, 10 € Padel Arena Porvooseen ja yhteensä 10 € Kartano Padelin kentille
  • 20 % alennus Itä-Uudenmaan padelliigaan
  • 20 % alennus seuratuotteisiin (sisältäen myös mm. nilkka-, kyynärpää- ja polvitukia)
  • Padelliiton edut

Seuran toimintakausi vaihtui huhtikuussa 2023. Huomioithan, että esimerkiksi Playtomicissa ei ole automaatiota jäseneduille, joten etujen kirjautumisessa on pieni viive. Yleensä edut kirjataan seuraavana maanantaina.

edut myös harrastajille

Suomen padelliitto

Suomen Padelliitto on aloittanut toimintansa vuonna 2004. Nykyinen liiton virallinen nimi Suomen Padelliitto ry, Finlands padelförbundet rf rekisteröitiin vuonna 2019. Suomen Padelliitto on Suomen Olympiakomitean, Euroopan padelliitto FEPA:n sekä kansainvälisen padelliitto FIP:n jäsen.

padel.fi

Olemme Suomen padelliiton jäsenseura. Jäsenemme pääsevät siis osallistumaan liiton turnauksiin sekä nauttimaan padelliiton neuvottelemista jäseneduista.

Parhaat harrastepelit tarjoaa:

Itä-Uudenmaan padelliiga

Padel Ladies järjestää Itä-Uudenmaan isoimman harrastesarjan aloitteleville ja kokeneille harrastajille. Lue lisää ajankohtaisista uutisista.

Padel Ladies ry:n jäsenenä osallistumismaksu on ainoastaan 20 € / pelaaja (normaalihinta on 25 €)

ulkopelit tarjoaa

Kartano Padel HAIKKOO

Kartano Padel ulkopelikentällä pääset nauttimaan nimensä mukaisesti upeasta kartanomiljööstä. Haikon Kartanon alueelle rakennettu ulkopelikenttä tarjoaa elämykselliset puitteet kaikille Padel harrastajille ja lajista kiinnostuneille. Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

kartanopadel.com

Kartano Padel tarjoaa Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille:

5 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin
10 % alennus kenttävuoroista jäsenille

Padel-kentät tarjoaa

KARTANO PADEL ÖLSTENS

Kartano Padel Ölstens (entinen Baller Padel) on mutkaton ja kotoisa kahden kentän padelkeskus Helsingin puolella Porvoota. Tunnelmallinen halli tunnetaan loistavista valmennuksista ja tapahtumista, joita järjestetään säännölliseen tahtiin kaiken tasoisille pelaajille.

kartanopadel.com

Kartano Padel Ölstens tarjoaa Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille:

5 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin
10 % alennus kenttävuoroista (ei prime time -vuorot arkisin klo 15-21)
Varauskalenterin näkymä 4 vkoa etukäteen tavallisen 2 viikon sijaan

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

Padel-kentät tarjoaa

Padel Arena Porvoo

Padel Arena Porvoon takana on viiden hengen porvoolaislähtöinen kaveriporukka, joka on pelannut ja seurannut padelin kehitystä Suomessa jo useamman vuoden ajan. Kilpailuhenkisinä ja sosiaalisina ihmisinä he hurahtivat padeliin jo ensi kerrasta. Siitä lähti ajatus oman padelareenan perustamisesta. Ylpeinä porvoolaisina, sijainti oli luonnollisesti Porvoo.

Porvoon uusin halli on suunniteltu lajikäyttöön ja viimeistelty äänentoistoa, valaistusta, saunoja ja katsomoja myöten sosiaaliselle lajille sopivaksi.

padelarenaporvoo.com

Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenet nauttivat hallilla seuraavista eduista:

10 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin
2 € ale päivähinnoista klo 6-16 (hinta max 24 € / h)
Ilmaiset mailavuokrat jäsenille
Jäsenhintoja Pro Shoppiin

Jäsenhintoja Americanoihin, valmennuksiin ja muihin tapahtumiin. Lisäksi kenttävuorot tulevat varattaviksi 28 vrk etukäteen, kun ne normaalisti aukeavat 14 pv ennen.

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

eniten kenttiä

Tarmola Padel Porvoo

Tarmola Padel Porvoossa pääset pelaamaan ilmastoidussa hallissa päivittäin klo 06-00. Käytössäsi on viisi korkealaatuista kenttää, joista kolme on panorama-kenttiä ja kaksi uusinta kenttää Mondo Supercourt XN -alustalla. Hallissa on pukuhuoneet, suihkut sekä viihtyisä oleskelutila.

Maksuttomat pysäköintipaikat sijaitsevat aivan hallin vieressä. Halli sijaitsee kahden kilometrin päässä Porvoon keskustasta Tarmolan kaupunginosassa. Samassa kiinteistössä sijaitsee huippuvarusteltu GOGO Express-kuntosali ja kahvila-lounasravintola Werneri, jolla on vuokrattavana 20 henkilön kokoustila.

tarmolapadel.fi

Uudelle kaudelle 2023 Tarmola Padel on myöntänyt Padel Ladies and Padel Gents ry:n jäsenille jäsenedun:

10 € klubirahaa käytettäväksi kenttävuoroihin

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

mailat ja tarvikkeet tarjoaa

Padelmailat.fi

Padelmailat.fi on suomalainen padelvälineiden verkkokauppa. Se tarjoaa suomalaisille padelin harrastajille järkevän tavan hankkia välineet suoraan Suomesta ilman turhia välikäsiä. Jokainen asiakas on heille äärimmäisen tärkeä ja he palvelevatkin jokaista heistä täydestä sydämestä.

padelmailat.fi

Padel Ladies ry:n jäsenenä saat -10 % alennusta koko verkkokaupan valikoimasta (vähintään 50 € ostoksista).

Etukoodi: Padelladies

URHEILUVARUSTEET JA seuratuotteet tarjoaA PORVOOLAINEN

JC Team Gear

Porvoolainen JC Team Gear on erikoistunut urheiluvarusteisiin ja seuratuotteisiin. Kumppaniseurat saavat oman malliston, verkkokaupan ja laajan varaston edut ilman ison varaston riskejä. Tuotteita ei tarvitse ostaa itselleen varastoon, vaan Tiimikaveri huolehtii niin varastosta, toimituksista kuin asiakaspalvelusta loppuasiakkaalle.

Seuramme toimisto on samoissa tiloissa JC Team Gearin kanssa Tarmola Padelin sisäänkäynnin vieressä.

Padel Ladies ry:n jäsenenä saat seuratuotteet jäsenhinnalla 20 % alennuksella. Seurakaupasta löydät myös lajiin sopivia urheilutukia.

Padelladies.fi/seurakauppa

Etukoodi: Padelkaveri

Mallistoa on nähtävissä Baller Padelissa ja myymälässä Tarmola Padelin sisäänkäynnin vieressä.