Siirry suoraan sisältöön

Jäsenedut

Tälle sivulle kokoamme ohjeet Padel Ladies ry:n jäseneduista sekä niihin liittyvistä etukoodeista ja käytännöistä. Nämä edut ovat vain yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa. Liity jäseneksi.

edut myös harrastajille

Suomen padelliitto

Suomen Padelliitto on aloittanut toimintansa vuonna 2004. Nykyinen liiton virallinen nimi Suomen Padelliitto ry, Finlands padelförbundet rf rekisteröitiin vuonna 2019. Suomen Padelliitto on Suomen Olympiakomitean, Euroopan padelliitto FEPA:n sekä kansainvälisen padelliitto FIP:n jäsen.

padel.fi

Olemme Suomen padelliiton jäsenseura. Jäsenemme pääsevät siis osallistumaan liiton turnauksiin sekä nauttimaan padelliiton neuvottelemista jäseneduista.

Parhaat harrastepelit tarjoaa:

Itä-Uudenmaan padelliiga

Padel Ladies järjestää Itä-Uudenmaan isoimman harrastesarjan aloitteleville ja kokeneille harrastajille. Lue lisää ajankohtaisista uutisista.

Padel Ladies ry:n jäsenenä osallistumismaksu on ainoastaan 20 € / pelaaja (normaalihinta on 25 €)

ulkopelit tarjoaa

Kartano Padel Porvoo

Kartano Padel ulkopelikentällä pääset nauttimaan nimensä mukaisesti upeasta kartanomiljööstä. Haikon Kartanon alueelle rakennettu ulkopelikenttä tarjoaa elämykselliset puitteet kaikille Padel harrastajille ja lajista kiinnostuneille. Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

kartanopadel.com

Padel Ladies ry:n jäsenille kenttävuorot -25 % kesäkauden 2022 loppuun asti

Padel-kentät tarjoaa

baller padel Porvoo

Baller Padel Porvoo on mutkaton ja kotoisa kahden kentän padelkeskus Porvoon Ölstensissä. Baller tunnetaan loistavista valmennuksista ja tapahtumista, joita järjestetään säännölliseen tahtiin kaiken tasoisille pelaajille.

ballerpadel.fi

Baller tarjoaa Padel Ladies ry:n jäsenille:

10 % alennus Padel Ladies -jäsenille (ei prime time -vuorot arkisin klo 15-21)

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi liittymispäivää seuraavaan maanantaihin meneessä

Padel-kentät tarjoaa

Padel Arena Porvoo

Padel Arena Porvoon takana on viiden hengen porvoolaislähtöinen kaveriporukka, joka on pelannut ja seurannut padelin kehitystä Suomessa jo useamman vuoden ajan. Kilpailuhenkisinä ja sosiaalisina ihmisinä he hurahtivat padeliin jo ensi kerrasta. Siitä lähti ajatus oman padelareenan perustamisesta. Ylpeinä porvoolaisina, sijainti oli luonnollisesti Porvoo.

Porvoon uusin halli on suunniteltu lajikäyttöön ja viimeistelty äänentoistoa, valaistusta, saunoja ja katsomoja myöten sosiaaliselle lajille sopivaksi.

padelarenaporvoo.com

Padel Ladies ry:n jäsenet nauttivat hallilla seuraavista eduista:

10€ kerta-alennus kenttävuorosta
2 € ale päivähinnoista klo 6-16 (hinta max 24 € / h)
Ilmaiset mailavuokrat jäsenille
Jäsenhintoja Pro Shoppiin

Jäsenhintoja Americanoihin, valmennuksiin ja muihin tapahtumiin

Edut kirjataan Playtomic-profiilillesi

mailat ja tarvikkeet tarjoaa

Padelmailat.fi

Padelmailat.fi on suomalainen padelvälineiden verkkokauppa. Se tarjoaa suomalaisille padelin harrastajille järkevän tavan hankkia välineet suoraan Suomesta ilman turhia välikäsiä. Jokainen asiakas on heille äärimmäisen tärkeä ja he palvelevatkin jokaista heistä täydestä sydämestä.

padelmailat.fi

Padel Ladies ry:n jäsenenä saat -10 % alennusta koko verkkokaupan valikoimasta (vähintään 50 € ostoksista).

Etukoodi: Padelladies

seuratuotteet tarjoaa

tiimikaveri.fi

Porvoolainen Tiimikaveri.fi on joukkuevaatteisiin ja muihin seuratuotteisiin erikoistunut perheyritys. Tiimikaverin kumppanina seura saa oman malliston, verkkokaupan ja laajan varaston edut ilman ison varaston riskejä. Tuotteita ei tarvitse ostaa itselleen varastoon, vaan Tiimikaveri huolehtii niin varastosta, toimituksista kuin asiakaspalvelusta loppuasiakkaalle.

Padel Ladies ry:n jäsenenä saat Padel Ladies -tuotteet jäsenhinnalla 20 % alennuksella.

Tiimikaveri.fi/padelladies

Etukoodi: Padelkaveri